All lifting operations course and assessment now available in Varna, Bulgaria.

we launched new website

Lerus.com

energy industry solutions

EN  MY

Tempahan kursus


1 ATURCARA TEMPAHAN
1.1 Penyedia latihan ialah Lerus SDN BHD Unit 27:11, Mid Valley Boulevard Offices, Mid Valley City, Kuala Lumpur.
1.2 Sila hubungi kami untuk tempahan kursus latihan melalui telefon +60 14 325 6625, atau melalui e-mel lerus.asia@lerus-online.com
1.3 Kami akan menghantar pengesahan tempahan kepada anda selepas menerima pengesahan bayaran. Anda menerima terma dan syarat ini bagi pihak anda sendiri dan bagi pihak mana-mana orang yang anda tempah ke kursus dengan kami dengan mengesahkan pesanan anda.
1.4 Kami akan menghantar butiran Kursus dan arahan menyertai kepada anda sebelum anda hadir. Jika ada sebarang butiran yang tidak betul, sila hubungi kami dengan segera.

2 KOS DAN BAYARAN
2.1 Harga untuk kursus kami disenaraikan di halaman tempahan laman web kami;
2.2 Tempahan oleh Syarikat: Kami akan menghantar invois kepada anda sebelum kursus bermula, yang perlu dibayar dalam masa 10 hari tetapi tidak kurang daripada 2 hari sebelum kursus bermula.
2.3 Tempahan individu: Kami menerima bentuk bayaran berikut: pindahan wang (dikreditkan ke akaun bank), kad debit dan wang tunai.
2.4 Anda perlu membuat bayaran untuk tempahan kursus tidak lewat daripada 2 hari sebelum tarikh permulaan kursus. Jika bayaran tidak diterima tepat pada masanya, tempahan akan dibatalkan secara automatik.

3 Pembatalan
3.1 Jika anda ingin membatalkan tempahan anda, sila maklumkan kami sekurang-kurangnya 10 hari sebelum kursus bermula.
3.2 Sekiranya berlaku pembatalan lewat, penalti kami untuk pembatalan akan bergantung pada tempoh amaran yang diberikan dan dikira berdasarkan peratusan daripada jumlah kos kursus:

  • Pembatalan lebih daripada 14 hari sebelum tarikh mula: Tiada yuran.
  • Pembatalan dari 14 hingga 5 hari sebelum tarikh mula: 50% daripada yuran kursus.
  • Pembatalan kurang daripada 4 hari sebelum tarikh mula: 100 % daripada yuran kursus.

Kami akan melakukan yang terbaik untuk menempah semula kursus latihan untuk anda pada tarikh yang diperlukan jika boleh untuk mengelakkan caj pembatalan.

4 SEBELUM ANDA HADIR
4.1 Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk memastikan bahawa anda/atau wakil-wakil anda sihat dari segi perubatan dan dapat mengambil bahagian sepenuhnya dan selamat dalam kursus yang berkaitan yang ditempah untuk anda atau wakil.
4.2 Sila hubungi kami untuk tempahan penginapan.

5 TARIKH MULA KURSUS
5.1 Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk membuat persiapan untuk tiba di lokasi kursus tepat pada masanya. Butiran kursus penuh termasuk tarikh mula, masa mula dan lokasi akan dihantar kepada anda dalam Arahan Menyertai Kursus anda. Kami mungkin tidak dapat menerima ketibaan lewat. Sila berikan masa ketibaan anda (butiran penerbangan) untuk mengatur pengangkutan jika anda memerlukan.
5.2 Anda akan dimaklumkan terlebih dahulu mengenai tarikh mula kursus anda tentang sebarang peralatan tambahan, pakaian atau barangan lain yang perlu dibawa untuk menyertai.

6 KEROSAKAN
6.1 Anda bertanggungjawab atas sebarang kerosakan yang anda sebabkan kepada kemudahan, perabot, premis atau peralatan kami. Anda akan bertanggungjawab ke atas kos yang ditanggung oleh kami untuk membetulkan kerosakan dalam situasi sedemikian.

7 KESIHATAN DAN KESELAMATAN
7.1 Delegasi perlu mematuhi sepenuhnya dasar kesihatan dan keselamatan kami, yang salinannya tersedia atas permintaan terlebih dahulu sebelum kursus anda dan di lokasi kursus. Adalah menjadi kewajipan anda untuk membaca dan memahami dasar ini dan mematuhi semua arahan kami.
7.2 Anda mesti mematuhi permintaan dan keperluan kami berkenaan dengan kewajipan undang-undang.

8 PAKAIAN DAN HARTA PERIBADI
8.1 Kami tidak menerima tanggungjawab untuk harta anda. Barang-barang yang didepositkan di bilik jubah atau kemudahan penyimpanan atau dibiarkan tanpa pengawasan di premis didepositkan atas risiko pemilik.

9 TANGGUNGJAWAB ANDA
9.1 Anda dan/atau mana-mana peserta yang anda tempah ke kursus mesti berkelakuan bertanggungjawab pada setiap masa. Jika pada pendapat munasabah kami tingkah laku atau tindakan anda atau mereka tidak boleh diterima, kami berhak untuk menggantung atau membatalkan/atau penglibatan mereka dalam kursus tanpa sebarang liabiliti.
9.2 Anda tidak dibenarkan minum alkohol atau menggunakan bahan haram. Mana-mana orang yang didapati memiliki bahan haram atau alkohol atau dipercayai telah mengambil, atau menggunakan apa-apa bahan tersebut.

10 SEMUA BAHAN KURSUS
10.1 BAHAN kursus yang dibekalkan kepada anda tertakluk kepada hak cipta kami dan tidak boleh disalin, diterbitkan atau digunakan dalam apa jua cara tanpa kebenaran dan kelulusan bertulis kami.