All lifting operations course and assessment now available in Varna, Bulgaria.

we launched new website

Lerus.com

energy industry solutions

EN  MY

Ringkasan EksekutifLerus Malaysia menyediakan pelbagai kursus latihan luar pesisir berdasarkan program latihan yang direka dengan baik dan menggunakan peralatan moden dan kombinasi dengan pengalaman luar pesisir sebenar pengajar kami. Kami menyediakan kursus latihan mengikut piawaian antarabangsa untuk memenuhi keperluan pemilik kapal, pengendali, piagam dan organisasi antarabangsa seperti IMO, The Nautical Institute, OPITO dan GWO.Belajar melalui cara pengalaman di atas kapal atau pemasangan luar pesisir, sebagai satu-satunya cara pendidikan permulaan, kini tidak boleh diterima kerana peningkatan kesilapan dan secara langsung akan mengakibatkan kecemaran terhadap alam sekitar.

Keselamatan mengurangkan risiko kecederaan kepada kakitangan dan meminimumkan risiko kerosakan kepada alam sekitar. Kebolehpercayaan meminimumkan kos yang semakin meningkat untuk off-hire; dan kakitangan cekap terlatih meningkatkan kecekapan dan ekonomi operasi luar pesisir.


Kakitangan kami adalah pasukan pakar yang berkelayakan, yang sentiasa membangunkan aktiviti kami, yang bertujuan untuk menjawab keperluan Pelanggan dan Rakan Kongsi kami. Syarikat kami mempunyai salah satu pangkalan data pegawai dan penarafan Ukraine, Eropah yang paling luas, yang kebanyakannya mempunyai pengalaman bekerja untuk Industri Minyak dan Gas. Kami mencipta Stesen Bekalan dan Perkhidmatan Kapal, yang boleh menyediakan sebarang tinjauan dan penyelenggaraan kapal atau peralatan kapal, mengatur Bekalan kapal dan candleri yang berbeza di mana-mana pelabuhan Ukraine.

Untuk memastikan rekrut kami dan pelaut lain pada tahap pengetahuan dan pengalaman profesional yang tinggi, Lerus ltd membuka Pusat Latihan di Odessa, menyediakan kursus berasaskan teori dan praktikal dengan menggunakan penyelesaian simulasi terkini daripada KONGSBERG MARINE. Oleh itu kecekapan kakitangan boleh dicapai dengan cara yang lebih selamat, dengan fleksibiliti penjadualan dan skala ekonomi yang lebih besar.