All lifting operations course and assessment now available in Varna, Bulgaria.

we launched new website

Lerus.com

energy industry solutions

EN  MY

Jack-Up


Pelantar Jack-Up Luar Pesisir dan Tongkang boleh digunakan untuk operasi penggerudian, penyelenggaraan dan pemasangan, dan merupakan unit mudah alih berbanding dengan struktur berasaskan graviti lain. Ia boleh ditarik sama ada seperti tongkang lain atau mempunyai unit pendorong yang menggerakkan struktur di bawah kuasanya sendiri.

Tongkang jack-up gerak sendiri moden digunakan secara meluas dalam sektor minyak dan gas dan tenaga boleh diperbaharui.

Kursus Masa Peserta Bahasa
Pembiasaan Dengan Jack Up lagi > - - Inggeris
Kursus Kestabilan Jack Up Lagi > 5 hari 8 orang Inggeris
Kursus Pengendali Kawalan Balast Lagi > 4 hari 8 orang Inggeris
Kursus Barge Supervisor Lagi > 8 hari 8 orang Inggeris


Untuk apa latihan jack-up?
Pengendalian dan pengendalian tongkang jack-up yang digerakkan dengan selamat bergantung kepada banyak faktor - ciri-ciri pergerakan, faktor manusia (pengalaman dan kemahiran pengendali, tingkah lakunya dalam situasi tertekan, dll.), keadaan persekitaran sebenar, keadaan dasar laut, operasi pemberat dan bicu yang betul perancangan operasi.
Keputusan analisis mangsa dan kemalangan menunjukkan bahawa dalam satu pertiga daripada semua, kesilapan manusia terlibat akibat kurangnya kesedaran dan sikap profesional. Oleh itu, latihan adalah salah satu kaedah paling berkesan untuk meningkatkan keselamatan operasi dan kesedaran situasi kakitangan.
Latihan Lerus telah menyediakan semua alat yang diperlukan untuk menjalankan latihan teori dan praktikal yang cekap dan direka bentuk dengan baik.